Welkom bij Owens Corning

Wereldbedrijf in Apeldoorn!

Owens Corning Apeldoorn

Owens Corning: Marktleider in glasvezeltechniek 

Al meer dan 80 jaar is Owens Corning wereldwijde dé toonaangevende producent van duurzame bouwmaterialen. Owens Corning is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van glasvezeltechnologie. Wij zijn al meer dan 50 jaar een US Fortune 500 company en marktleider in onze segmenten. Onze wereldwijde omzet bedroeg in 2010 USD 5 miljard.

Carrières

Wij zijn onderdeel van de grote Owens Corning familie waar wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers actief zijn in 33 landen. Ons bedrijf is ‘Global in scope but human in scale’. Terwijl wij een grote, leidende, internationaal opererende organisatie zijn, zullen wij altijd goed oog houden op de getalenteerde medewerkers die de kracht vormen achter ons succes. Tenslotte heeft juist het werken met uitzonderlijk talent door de jaren heen geleid tot ons krachtige productenpalet en de positieve klantbeleving. Bij Owens Corning kan jij meer mogelijk maken, elke dag! Lever met jouw vaardigheden een bijdrage en maak het verschil!

Waarom werken bij ons?

  • Je werkt in een internationaal gezelschap van professionals waarbij teamwork, respect, ondersteuning, vriendelijkheid en diversiteit hooggewaardeerd worden;
  • Je wordt gestimuleerd om ambitieus te zijn en initiatieven te ontplooien als je mogelijkheden ziet voor verbeteringen;
  • Je zult plezier beleven aan uitdagend en dynamisch werk waarbij de individuele bijdrage zeer wordt gewaardeerd;
  • Je krijgt de kans om je vaardigheden en ervaring aan te wenden voor industriële uitdagingen;
  • Je wordt uitgedaagd om nieuwe opdrachten aan te nemen en ervaring op te doen bij het werken aan een breed scala van wereldwijde projecten;
  • Jouw talent en carrière worden gekoesterd en ontwikkeld;
  • Je krijgt trainingsprogramma’s en on-the-job ondersteuning aangeboden.


Zoek jij een geschikte vacature bij één van onze locaties van Owens Corning in Europa? Of wil je weten waarom je onze organisatie moet komen versterken? Ga dan naar de Owens Corning Careers in Europe pagina.

 


Owens Corning Apeldoorn, aangenaam!

In Apeldoorn zijn we met zo’n 170 medewerkers actief met de hightech productie van glasvezelvlies. Je komt het dagelijks tegen en vaak zonder dat je het merkt. Het wordt gebruikt in onder andere vloerbedekking en plafondplaten, maar bijvoorbeeld ook in vliegtuigen en auto’s. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat we marktleider zijn in de productie van plafondplaten waar glasvezelvlies in is verwerkt, wereldwijd! Niet voor niets dat we zeggen: een wereldbedrijf in Apeldoorn! De vraag naar glasvezelvlies zal naar verwachting blijven groeien. Het productieproces ervan is complex en dat is ook een van de redenen waarom we al 30 jaar groeien, wij zijn er namelijk erg goed in. Zo goed dat er geen fabriek is in de wereld die onze kwaliteit kan evenaren. Die kwaliteit en groei kunnen wij alleen waarborgen als we blijven investeren, in onze mensen en productiefaciliteiten.

Bij ons kun jij het maken!

Onze productielocatie in Apeldoorn is een toonaangevende productiefaciliteit binnen Owens Corning. We investeren veel in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers en er zijn  voor iedereen doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen onze productiefaciliteit in Apeldoorn als internationaal binnen Owens Corning, de voorbeelden zijn legio. Onze cultuur kenmerkt zich door ambitie, vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Of je nu Procesoperator, Manufacturing Engineer of HR Advisor bent, jij kunt het verschil maken. Wij zijn continu op zoek naar ambitieuze mensen met een liefde voor techniek. Wil jij een uitdagende baan in de procestechniek? Wil jij een werkgever met zeer goede arbeidsvoorwaarden, die volop investeert in je persoonlijke ontwikkeling en een collegiale en informele sfeer waarbij de deur van de directie altijd voor je openstaat? Bekijk dan hier onze vacatures en/of maak kennis met een aantal van onze medewerkers.