Welkom bij Owens Corning

Innovations for living™

Owens Corning Apeldoorn

Owens Corning: Marktleider in glasvezeltechniek 

Al meer dan 75 jaar is Owens Corning wereldwijde dé toonaangevende producent van duurzame bouwmaterialen. Owens Corning is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van glasvezeltechnologie. Wij zijn al meer dan 50 jaar een US Fortune 500 company en marktleider in onze segmenten. Onze wereldwijde omzet bedroeg in 2010 USD 5 miljard. Met 15.000 medewerkers in 28 landen werken we aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan klanten over de hele wereld.


Owens Corning Apeldoorn, aangenaam!

In Apeldoorn zijn we met zo’n 170 medewerkers actief met de hightech productie van glasvezelvlies. Je komt het dagelijks tegen en vaak zonder dat je het merkt. Het wordt gebruikt in onder andere vloerbedekking en plafondplaten, maar bijvoorbeeld ook in vliegtuigen en auto’s. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat we marktleider zijn in de productie van plafondplaten waar glasvezelvlies in is verwerkt, wereldwijd! Niet voor niets dat we zeggen: een wereldbedrijf in Apeldoorn! De vraag naar glasvezelvlies zal naar verwachting blijven groeien. Het productieproces ervan is complex en dat is ook een van de redenen waarom we al 30 jaar groeien, wij zijn er namelijk erg goed in. Zo goed dat er geen fabriek is in de wereld die onze kwaliteit kan evenaren. Die kwaliteit en groei kunnen wij alleen waarborgen als we blijven investeren, in onze mensen en productiefaciliteiten.

Bij ons kun jij het maken!

Onze productielocatie in Apeldoorn is een toonaangevende productiefaciliteit binnen Owens Corning. We investeren veel in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers en er zijn  voor iedereen doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen onze productiefaciliteit in Apeldoorn als internationaal binnen Owens Corning, de voorbeelden zijn legio. Onze cultuur kenmerkt zich door ambitie, vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Of je nu Procesoperator, Manufacturing Engineer of HR Advisor bent, jij kunt het verschil maken. Wij zijn continu op zoek naar ambitieuze mensen met een liefde voor techniek. Wil jij een uitdagende baan in de procestechniek? Wil jij een werkgever met zeer goede arbeidsvoorwaarden, die volop investeert in je persoonlijke ontwikkeling en een collegiale en informele sfeer waarbij de deur van de directie altijd voor je openstaat? Bekijk dan hier onze vacatures en/of maak kennis met een aantal van onze medewerkers.